Kapsalon De Kwaffeuse in Woubrechtegem (Oost-Vlaanderen), de geknipte kapper voor hem en haar

Mijn doel? Perfectie voor jouw haren!

 

Kapsalon De Kwaffeuse in Woubrechtegem is mijn gloednieuwe kapperszaak, waar ik jouw kapsel omtover tot een stijlvol statement. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in het vak – en dat merk je meteen. Ik knip je haren zoals jij dat wilt, zonder verrassingen en met een prachtig resultaat.

 

Zowel dames als heren zijn welkom in mijn kappersstoel, wat jouw stijl ook is. Natuurlijk beheers ik de klassiekers, maar ik creëer net zo gemakkelijk trendy coupes die zó van de catwalk komen.

 

Je kan bij De Kwaffeuse in Woubrechtegem terecht voor:

  • knippen
  • brushen
  • kleuren
  • opsteken
  • permanent

 

 

Kwaliteitsvolle verzorgingsproducten

 

Om je haren de verzorging te geven die ze verdienen, gebruik ik enkel producten van JOICO. Deze verzorgingsproducten bieden jouw haren een weldadige en gezonde kuur. Ze bevatten alle essentiële bestanddelen om je haar weer glanzend, zacht en gezond te maken.

 

 

Ook voor kleuringen en permanenten vertrouw ik op dit gerenommeerde merk. Het resultaat is altijd verbluffend. Zeker in combinatie met mijn kapperstechnieken.

 

 Bereken route

Mijn ervaring, jouw garantie op succes

 

Haren knippen is een aparte stiel. Eentje die de nodige oefening vereist. Al meer dan 10 jaar lang zet ik mijn vaardigheden op punt. Ik kom tegemoet aan jouw wensen. Wil je een korte coupe die z’n vorm nooit verliest – perfect voor het leven van elke dag? Of droom je van een golvend kapsel dat je een sublieme uitstraling geeft – onmisbaar voor speciale gelegenheden?

 

Als gediplomeerde kapper creëer ik het gedroomde kapsel voor elke gelegenheid. Probeer het zelf: maak nu jouw afspraak bij De Kwaffeuse in Woubrechtegem. Je bent van hart welkom op:

  • woensdag, donderdag en vrijdag tussen 8.00 uur en 19.00 uur
  • zaterdag tussen 7.30 uur en 18.00 uur

Bel nu voor een afspraak!

053433338
0476623248